Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز چهارشنبه - ۷ خرداد ماه - شایعاتی از جایگزینی ویلی سانیول، بازیکن مطرح چندان سال پیش تیم ملی فرانسه به گوش رسید. با این حال و با وجود موفقیت‌های سانیول در عرصه بازیگری، او کارنامه چشمگیری در سرمربیگری ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، صبح امروز چهارشنبه - ۷ خرداد ماه - بسیاری از رسانه‌ها خبر از پیوستن ویلی سانیول، مدافع سال‌های نه چندان دور بایرن مونیخ و تیم ملی فرانسه در آستانه نشستن بر نیمکت تیم ملی ایران قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایعاتی که یک بار دیگر پایه‌های حضور اسکوچیچ در تیم ملی را لرزان کرد. البته از این دست گمانه‌زنی‌ها در چند ماه اخیر کم نبوده‌است و احتمال سپردن هدایت ملی‌پوشان به سانیول از سوی سخنگوی فدراسیون فوتبال رد شد. با این حال تجربه نشان داده هیچ چیز در روزهای اخیر فوتبال ایران بعید و عجیب و غریب نیست و اگر پرچم جلوی نام سرمربی تیم ملی ایران، چند ماه بعد از کرواسی به فرانسه تغییر یافت نباید شگفت زده‌شد!

سوابق ویلی سانیول

با مروری بر سوابق این مربی ۴۳ ساله به راحتی می‌توان دریافت با وجود دوران درخشان بازی در بایرن، سانیول تا کنون در مربیگری چیز خاصی را در چنته ندارد. او دوران بازی را با سنت اتین و موناکو آغاز کرد و پس از ۵ سال عملکرد مناسب در لیگ داخلی کشورش و ۱ بار قهرمانی در لوشامپوینه، بالاخره در سال ۲۰۰۰ مورد توجه مسئولان بایرن مونیخ قرار گرفت و سانیول راهی مونیخ شد. این مدافع فرانسوی دوران جدیدی را با باواریایی‌ها استارت زد و عناوین فراوانی را با این تیم آلمانی درو کرد. ۵ بار قهرمان بوندس لیگا شد و ۴ بار جام حذفی آلمان را بالای سر برد. سانیول فصل نخست حضورش نیز تنها جام اروپایی را با بایرن کسب کرد و فاتح لیگ قهرمانان شد.

با این حال سانیول در رده ملی عملکرد متوسطی از خود به جای گذاشته‌است. او ۵۸ بار با پیراهن تیم ملی فرانسه به میدان رفته اما هیچ گاه موفق به گل زنی نشده‌است! سانیول با فرانسه در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ جام کنفدارسیون‌ها را به پاریس آورد و تا کسب قهرمانی جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان فاصله‌ی چندانی نداشت. سانیول پس از نایب قهرمانی دراماتیک فرانسه در فینال برلین در مصاحبه‌ای اعلام کرد، پس از ضربه سر زیدان به ماتراتزی تا سال‌ها با او حرف نمی‌زده است.

سانیول سال ۲۰۰۸ اکفش‌هایش آویخت اما ۵ سال بعد و این بار در قامت مربی بر نیمکت تیم زیر ۲۱ ساله فرانسه نشست. پس از این تجربه در رده‌ی پایه، دو سالی را به بوردو رفت ولی نتوانست کار خاصی را انجام دهد. سال ۲۰۱۷ با پیشنهاد آنجلوتی دستیار او در بایرن شد و پس از اخراج او، به طور موقت سرمربی بایرن مونیخ شد و حالا ۳ سالی است که سانیول بر نیمکت هیچ تیمی ننشسته است.

ویلی سانیول در تیم ملی فوتبال ایران

به نظر می‌رسد ویلی سانیول بیشتر از آنکه مربی با استعدادی باشد، یک نام دهان پر کن برای فدراسیون فوتبال است تا برای مدت زمان کوتاهی هم شده، از زیر فشار انتقادات به روند تیم ملی در سال اخیر رهایی یابد.

البته فدراسیون موضوع خودش را در رابطه با سانیول مشخص و مذاکرات با این شخص را تکذیب کرد، اما سوال مهم اینجاست که چرا اطراف تیم ملی فوتبال با وجود داشتن سرمربی، اسامی مختلفی شنیده می‌شود و هدف از این مسائل چیست؟

کد خبر 425780

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران فدراسیون فوتبال تیم ملی ایران سرمربی تیم ملی فوتبال ویلی سانیول ویلی سانیول تیم ملی ایران سانیول شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویلی سانیول تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)

ماشاالله قصاب از جمله نام‌هایی است که با ماجرای اشغال سفارت آمریکا گره خورده و پس از فعالیت‌های پر حرف و حدیثی در ابتدای انقلاب به یکباره کمرنگ و ناپدید شد. برخی خبرها حاکی از درگذشت او در دهه‌ی نود است.

مهدی یزدانی خرم، نویسنده، در صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت:

یک لُمپنِ مرموز گم شده… به ماشاالله قصاب مشهور بود. مردی که نه کسی از گذشته‌اش خبر داشت نه فهمید چه به سر او آمد. اما در خاطرات آدم‌های اول انقلاب ۵۷ بعید است نام‌اش نیامده باشد.

به گزارش انصاف نیوز، یکی از مرموزترین چهره‌هایی که کمتر از یک سال بر میل خود راند و بعد گم شد!. می‌گویند فریدون فروغی فقید آن ضدابتذالِ کبیر ترانه‌ی «حقه» یا همان «مشتی ماشالا» را درباره‌ی او خوانده که پر ‌ی‌راه هم به نظر نمی‌رسد. در غورم در تاریخ پی تمام گم‌شده‌ها می‌گردم. اما برخی از این گم‌شده‌ها چنان پررنگ بوده‌اند که شاید نباید گم می‌شده‌اند، نمونه‌اش همین جناب که عکس‌اش را کنار سالیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران می‌بینید. ماشاالله کاشانی‌خواه.

در فضای وب چیز چندانی درباره‌اش وجود ندارد. همین‌که از ۲۵ بهمن تا اواخر تابستان سال ۵۸ مامور کمیته‌ی حفاظت از سفارت آمریکا می‌شود. در ماجرای دستگیری محمدرضا سعادتی که برای شوروی کار می‌کرد نقش ایفا می‌کند و بعد بیرون‌راندن‌اش از سفارت (با سالیوان خیلی دوست شده بوده)! به دستگاه خلخالی می‌رود در حوزه‌ی موادمخدر. اما ماشاالله خود اهل بخیه یا دقیق‌تر «بخیه‌ها» بوده. جوری که نوشته‌اند «خلخالی از دست او به تنگ آمده‌بود»!

او رقیب محمد گاوی‌نامی بوده که خود را به چریک‌های فدایی منتسب می‌کرده و می‌خواسته سفارت آمریکا را در ۲۵ بهمن ۵۷ فتح کند که یزدی دست‌به‌دامن قصاب می‌شود و خب قصاب گاو را زمین می‌زند و پیروز میدان می‌شود.

تاریخ پر است از آنان که از ناکجا آمدند اما حسابی اسب خود راندند. ماشاالله شد محبوب سفارت. پول می‌گرفت برای ویزاگرفتن. رشوه می‌گرفت برای ردکردن کسانی‌که می‌خواستند از ایران بروند. او کاسب ترس، اضطراب و بی‌نظمی‌ای بود که درش می‌تازاند. جالب این‌که او «نفوذ» داشت و حتا وقتی ثابت شد در چند ماه قدرت چه‌ها کرده و بحث محاکمه‌اش پیش آمد، گم شد.

مثل «زهرا خانم» آن زن انقلابی عاشق قطب‌زاده که ناگهان غیب شد. قصاب مرموز بود. چون از سویی صرفن عربده‌کش نبود و از سویی دیگر اهل آرمان و ایده‌ئولوژی. تشنه‌‌ی دیده‌شدن بود. چهل‌و‌سه سال از گم شدن یا دقیق‌تر ناپدیدشدن‌اش می‌گذرد. مُرده؟ در گوشه‌ای کهنسال مشغول طی روزگار است؟ کشته شده؟ معلوم نیست و احتمالن معلوم هم نخواهدشد.

اما این مردِ زورمند با دارودسته‌اش در میانه‌ی تاریخِ ما چه می‌کرد؟ چگونه رابطی شد بین آمریکایی‌ها و روس‌ها؟ چه‌گونه توانست مشتی ماشالای نوبری شود که گاو زمین بزند و بعدها از هر کس بپرسند بگوید «چیز چندانی از او نمی‌داند». قصاب‌ها تاریخ نمی‌سازند اما می‌توانند برده‌گانی شوند که تاریخ می‌خواهدشان…

محمد رحمانی، نویسنده در کامنتی برای این پست آقای یزدانی خرم نوشته است: مدتی در دهه‌ی شصت زندانی شده بود. هنگامی که در دهه‌ی نود به سراغش رفتم گفتند فوت شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هانسی فلیک، گزینه جدی نشستن روی نیمکت چلسی
  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی
  • رانگنیک پیشنهاد سرمربیگری بایرن مونیخ را رد کرد
  • رالف رانگنیک و تایید خبر جنجالی؛ پروفسور آلمانی به خاطر بایرن مونیخ، اتریش را ترک نمی‌کند
  • رانگنیک سرمربی بایرن مونیخ نمی‌شود!
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • کیران مک کنا، گزینه جانشینی دزربی در صورت جدایی این مربی ایتالیایی از برایتون
  • یان ماتسن گزینه جانشینی آلفونسو دیویس در بایرن مونیخ
  • رانگنیک، سرمربی جدید بایرن؟